Scroll to top
Compania de colectare si management al creantelor Top Factoring isi va desfasura activitatile sub brandul Intrum

Rebranding in industria de colectare de creante. O companie romaneasca va opera sub numele leaderului mondial de credit management. 

Top Factoring, companie preluata in 2017 de catre Intrum, leaderul mondial in credit management, isi va desfasura actiunile sub brandul Intrum Romania.

Intrum Justitia a cumparat Top Factoring in luna aprilie 2017 de la fondul de investitii Reconstruction Capital II Limited (RC2) deţinut de Ion Florescu cu suma de 25 de milioane de euro. In iunie 2017, Intrum Justitia fuzioneaza cu Lindorff, devenind astfel leaderul mondial in credit management si recuperare de creante, cu operatiuni in 24 de tari din Europa si 160 de parteneri in intraga lume.

Incepand cu 20 martie 2018, echipa de peste 250 de persoane a Top Factoring isi va desfasura operatiunile de colectare sub brandul Intrum Romania, aderand astfel la brandul international Intrum, leader in aceasta industrie.

Catalin Neagu, fondatorul Top Factoring ramane in continuare pe pozitia de Managing Director in cadrul Intrum Romania.

“Daca 2017 a fost un an de tranzitie si de aderare la metodele si know-know-ul Intrum, pentru 2018 ne propunem ca sub brandul suedez Intrum sa ne impunem in top 3 jucatori pe piata de credit management si colectare de creante din Romania. Obiectivul nostru sa deschidem calea spre o economie puternica, sanatoasa si sa oferim întotdeauna valoare adăugata pentru clienții nostri dar si pentru clienții acestora.”, declara Catalin Neagu.

Intrum Romania isi propune ca in anul 2018 sa investeasca in portofolii garantate, crescand astfel cifra de afaceri a companiei cu  30-35% fata de anul precedent. Aceasta crestere presupune bineinteles si dezvoltarea echipei. In premisa expansiunii, compania a schimbat de curand sediul, desfasurandu-si in prezent activitarile pe o suprafata de peste 2500 metri ai unei cladiri de birouri premium.

“O economie puternica presupune si dezvoltarea de locuri de munca iar noi, ne asumam acest obiectiv 100%. Ne dorim sa atragem talente, alaturi de care sa venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii dedicate, personalizate si astfel sa ii ajutam in mentinerea unui cashflow pozitiv.”, mai spune Catalin Neagu.

Expertiza grupului Intrum se bazeaza pe o experienta de peste 100 de ani si pe un portofoliu de peste 100.000 de clienti la nivel international. Pe termen lung, compania mizeaza pe digitalizare, facilitand astfel procesele operationale si timpul de reactie la schimbari minore sau majore atat din mediul economic cat si din mediul organizational.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *