Scroll to top

DCA este o companie aflata in top 5 cei mai mari jucatori de pe piata de colectare de creante din Romania si care este detinuta de B2Holding, grup norvegian listat la Bursa de la Oslo si prezent in 24 de tari europene.

DCA se concentreaza pe achizitionarea de portofolii de creante negarantate si colaboreaza cu cele mai mari banci, institutii financiare nebancare si companii active pe piata de utilitati din Romania.

DCA dezvolta parteneriate pe termen lung bazate pe incredere atat cu firmele de la care cumpara portofolii de creante, cat si cu debitorii pe care ii sustine sa-si achite datoriile intr-un mod corect, sustenabil si empatic.

Compania are un istoric de 5 ani pe piata romaneasca si numara in prezent 150 angajati.

Viziunea companiei: Telul nostru este de a genera un impact pozitiv in vietile oamenilor printr-un angajament puternic pentru integritate, respect si apr3eciere pentru oameni, munca de echipa si raspundere personala.

 

Misiunea companiei: De a fi un furnizor de solutii pentru gestionarea creantelor ,care sa-i sprijine pe debitori sa reintre in circuitul economic pentru bine societatii ca intreg.

 

Valorile companiei: Incredere, Integritate, Apreciere pentru Oameni, Pasiune, Munca de echipa si Succes.

 

Compania este condusa de Dimana Vlaeva (40), in calitate de Managing Director, din 2013, cand subsidiara locala a companiei cu acelasi nume si cu sediul la Sofia a fost infiintata.

Dimana detine abilitati solide in strategie de business, negocieri, business development, achizitii, marketing, project management si leadership.

Anterior DCA, ea a lucrat in Romania si Bulgaria pentru companii active in telecomunicatii si media, energie, agricultura, precum si pentru administratia centrala de la Sofia. Dimana este vorbitoare de romana, engleza, rusa si bulgara.

Pentru mai multe informatii despre DCA, va rugam sa consultati www.collectionagency.ro.

Sediul central: Bucuresti 

 

Anul infiintarii: 2013

 

Marimea companiei: 150-200 employees

Date de contact: Str. Buzești, nr. 85, etaj 7, Sector 1, București; 0756.120.281; office@collectionagency.ro