Scroll to top
EOS primeste calificativul “A” pentru a douasprezecea oara consecutiv

O reputatie financiara exceptionala: acesta a fost verdictul dat de catre Euler Hermes Rating in vara anului 2016 in urma auditarii EOS Holding, fiind cea de-a douasprezecea oara consecutiva cand EOS primeste calificativul “A”.

O reputatie financiara exceptionala: acesta a fost verdictul dat de catre Euler Hermes Rating in vara anului 2016 in urma auditarii EOS Holding, fiind cea de-a douasprezecea oara consecutiva cand EOS primeste calificativul “A”. Evaluatorii de credit au fost convinsi in special de experienta indelungata a grupului EOS in evaluarea, achizitia si recuperarea creditelor neperformante.

Alti factori care i-au determinat pe evaluatori sa acorde calificativul “A” au fost castigurile foarte mari obtinute de-a lungul timpului si fluxul de numerar stabil.  De asemenea, agentia de rating a fost impresionata de structura de capital a EOS Holding, precum si de capacitatea sa de rambursare a datoriilor.

„Suntem foarte incantati ca, incepand cu 2005, am obtinut calificativul „A” in fiecare an. Acest fapt confirma standardele inalte la care ne desfasuram activitatea”, a declarat Justus Hecking – Veltman, Chief Financial Officer si membru al Consiliului de Administratie al Grupului EOS. In cele din urma, acest lucru ii permite grupului EOS sa le demonstrze clientilor sai ca au facut o decizie inteleapta cand au ales sa aiba incredere si sa colaboreze cu EOS.

Agentia Euler Hermes Rating identifica oportunitati de dezvoltare pentru EOS prin diversificarea gamei de servicii si a volumelor de datorii in crestere pe pietele internationale in curs de dezvoltare.” Impartasim aceasta viziune si ne-am stabilit scopul de a stimula prezenta noastra pe pietele promitatoare”, explica dl Hecking – Veltman. In acest context, EOS beneficiaza, de exemplu, de experienta sa de pe piata germana de achizitii de creante garantate cu bunuri imobiliare: „In ultimul an financiar am extins acest segment de afaceri pe plan international.”

 Grupul EOS

Grupul EOS este unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii financiare personalizate. Principalul sau domeniu de activitate este managementul creantelor. Cu peste 8.500 de angajati si 50 de filiale, EOS ofera servicii personalizate celor aproximativ 20.000 de clienti din peste 25 de tari. Avand o retea internationala de companii partenere, Grupul EOS pune la dispozitia clientilor sai resurse din peste 150 de tari de pe toate continentele. Cele mai importante sectoare in care activeaza sunt sectorul bancar, asigurari, utilitati, telecomunicatii si IT. Mai multe informatii: www.eos-solutions.com

EOS KSI Romania

EOS KSI Romania a fost fondata in anul 2002 si din anul 2005 face parte din  EOS Holding GmbH, beneficiind astfel de avantajele unei retele internationale, precum si de un fond financiar puternic al companiei-mama. Avand 13  birouri regionale in toata tara si peste 650 de angajati, EOS KSI este lider pe piata de colectare de creante din Romania,  oferindu-le clientilor sai  servicii de inalta calitate de management al creantelor. Mai multe detalii gasiti pe: www.eos-ksi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *