Scroll to top

Fondata in 2011, an in care grupul Fire a decis sa isi extinda atat propria organizatie cat si aria serviciilor in Europa de Est, Fire Credit si-a propus sa devina punct de referinta in domeniul managementului si gestionarii recuperarilor de creante.

Experienta acumulata de grupul Fire pe parcursul a mai mult de 20 de ani de activitate a permis ca Fire Credit, in doar 4 ani de existenta, sa atinga si sa mentina un inalt standard de calitate si performanta al serviciilor oferite pentru clienti nationali si internationali. Portofoliul actual de clienti este constituit in principal de companii din sectoarele Finance, Utilities, Retail cu reprezentativitate la nivel European.

Misiune:

“Anticiparea si satisfacerea nevoilor clientilor nostri in recuperarea si gestionarea creantelor cu focus pe crearea de valori si pe calitatea serviciilor, contribund la bunastarea si valorizarea resurselor umane, dorinta de a fi lider in managementul creantelor este misiunea noastra de zi cu zi”

Echipa de management:

Respectand standardele internationale de calitate, Fire Credit este formata din profesionisti in domeniul colectarii creantelor oferind astfel flexibilitate in adaptarea solutiilor pentru fiecare client in functie de nevoile specifice ale acestuia. Determinarea, dinamismul si proactivitatea sunt valori care ne caracterizeaza.


CEO Chief Executive Officer

Branch Office Operations Manager

Quality Manager

Sales & Maketing Manager


Antonino Bicchieri

Dana Roxana Ciubotariu

Ana-Raluca Stipiuc

Stelica Macovei

Bogdan Railenitai

Contact 

Iasi – Str Sf. Lazar, nr 66A, C.P. 700049

Tel: +4 0332 71.17.00 fax +4 0332 73.01.68

www.firecredit.eu

E-mail: office@firecredit.eu