Scroll to top

GetBack S.A. a inregistrat o crestere dinamica a veniturilor si a valorii nominale a portofoliilor de credite neperformante achizitionate, devenind, in scurt timp de la inceputul activitatii sale, unul dintre jucatorii cheie pe piata recuperarii de creante din Polonia.

Incepand din martie 2014 compania opereaza in Romania prin intermediul GetBack Recovery, unde a devenit un partener de incredere pentru cele mai importante institutii financiare, din domeniile bancar, financiar si telecom.

Serviciile noastre sunt orientate catre managementul creantelor neperformate prin achizitionarea acestora si colectarea creantelor atat in faza amiabila, precum si in cea legala.

Scopul nostru este sa respectam inalte standarde de calitate in domeniul in care activam. Ca parte a GetBack Capital Group, suntem devotati unor valori clare dupa care ne ghidam activitatea, bazandu-ne pe confidentialitate, seriozitate si calitate a serviciilor.

Obiectivul nostru este sa intelegem nevoile partenerilor si debitorilor nostri si sa dezvoltam permanent solutii adaptate acestora.

 Cultura GetBack

Suntem focusati pe rezultate
Suntem orientati catre succes
Suntem deschisi si dinamici
Avem o viziune proaspata asupra pietei de recuperare creante

Contact:

Dimitrie Pompeiu nr. 5-7
Hermes Business Campus, et. 5,
Sector 2, Bucuresti

Tel: (+40) 217 947 770
Fax: (+40) 317 800 253

e-mail: office@getback-recovery.ro

website: www.getback-recovery.ro