Scroll to top

Compania Top Factoring, membra AMCC, ofera clientilor sai servicii financiare diversificate (B2C, B2B si creante cesionate).

Specificul serviciilor este personalizat in functie de nevoile clientilor, ale debitorilor, iar standardele de calitate urmarite si aplicate sunt intotodeuna calibrate spre “planuri de viitor fara datorii”.

Top Factoring asigura un proces de management inteligent al creantelor neincasate, printr-o maniera corecta de colectare a acestora. Calitatea proceselor si serviciilor prestate se transpune in reputatia creata si experienta celor 9 ani de prezenta activa pe piata de profil.

Principiile in baza carora functioneaza, precum si misiunea si viziunea Top Factoring sunt setate pentru a deservi cu respect si corectitudine clientii si debitorii.

Misiune:

Oferirea de servicii inteligente de recuperare debite, adaptate clientilor.

Viziune:

Planuri de viitor fara datorii – Metode flexibile, personalizate pentru debitori si eficiente pentru clienti.

Principalul actionar este Reconstruction Capital II Limited („RC2”), fond de investitii listat la Bursa din Londra si administrat de New Europe Capital. RC2 este un fond inchis care investeste in Europa de Est si, in special, in Romania, Serbia si Bulgaria (www.reconstructioncapital2.com).

Director general – Catalin Neagu
Director operational – Cristina Velisarie
Director financiar – Cristina Atanasiu

Contact:

Str. Tudor Arghezi nr. 21, etaj 5, Bucuresti, Sector 2
Telefon: (+40) 21 301 29 25
Fax:  (+40) 21 301 29 29
E-mail: office@topfactoring.ro
Website: www.topfactoring.ro