Scroll to top

EOS KSI Romania a fost fondata sub denumirea KSI Kasolvenzia Romania in anul 2002 si de atunci se dezvolta continuu. Inca de la inceput, dinamismul, transparenta si performanta au fost principiile care au ghidat activitatea companiei si care au determinat o dezvoltare rapida si eficienta a acesteia.

In anul 2005, compania a fost preluata de grupul international EOS – furnizor important de servicii financiare, care la randul sau face parte din Grupul Otto. Aceasta inseamna ca in prezent EOS KSI beneficiaza de avantajele unei reţele internationale extinse, precum si de un fond financiar puternic al companiei-mama.

Serviciile oferite de EOS KSI Romania sunt managementul creantelor, achizitia de portofolii de creante, colectarea de creante in faza amiabila si in faza legala, precum si colectare transfrontaliera a debitelor, prin intermediul retelei internationale care acopera 140 de tari.

Valorile Grupului EOS sunt inscrise in Codul de Conduita, care functioneaza ca un ghid pentru activitatea zilnica a companiei. Prin acest cod este descris modul in care angajatii EOS lucreaza impreuna si in care isi trateaza clientii, partenerii de afaceri, consumatorii si colaboratorii: cu atentie si intelegere, cu hotarare, incredere, deschidere si flexibilitate.

Management:

Georg Kovacs – Director General
Adrian Boghiu – Director General

Contact:

EOS KSI Romania
Bd. Dimitrie Pompeiu Nr. 10A
Cladirea C3, Et. 7,
Bucuresti, Sector 2
Romania, 020337

Telefon: +40 21 300 35 58
Fax:       +40 21 300 35 57
E-mail: office@eos-ksi.ro
www.eos-ksi.ro